Localii au amendat proprietarii dubiţelor parcate neregulamentar

1

Potrivit unei hotărârii a Consiliului Local Piteşti, dubiţele şi maşinile de transport marfă nu mai pot fi parcate pe domeniul public sau în parcările blocurilor. Puţini sunt însă, cei care respectă această decizie. Miercuri, poliţiştii locali au depistat 107 autovehicule parcate neregulamentar şi au dat tot atâtea amenzi. M.S. 

Miercuri, 26.05.2021, între orele 04:00 și 07:00, Poliția Locală Pitești a acționat cu întreg efectivul Serviciului Rutier și cu două echipaje de la Biroul Ordine Publică pentru a depista și sancționa persoanele care ocupă domeniul public, prin staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 t și a celor de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 t, aparținând persoanelor fizice și juridice, în parcările publice destinate autoturismelor, parcărilor de reședință din jurul imobilelor de locuit, parcărilor aferente bulevardelor și pe carosabilul străzilor din Pitești.

În aproximativ 3 ore, polițiștii locali au aplicat un număr de 107 sancțiuni cuprinse între 500 și 1000 de lei, pentru persoanele fizice, și de la 600 la 1200 de lei pentru persoanele juridice. Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare!

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte buna masura dar nu stiu cat de eficienta a fost daca s-au gasit doar 107 autovehicule comerciale parcate pe domeniul public si in parcarile imobilelor. Adevarul este ca sunt mii de astfel de autovehicule, de la autobuze, minibuze tip maxi taxi, dubite de transport marfa pana la tir-uri si alte vehicule comerciale incat ma mir cum au putut sa gaseasca doar 107!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.