Eleganță, stil și frizură ca la carte cu Stailer

0

Dacă modelele feminine din reviste sunt uneori departe de realitate, datorită filtrelor și aplicațiilor care modifică pozele, serialele care prezintă evenimente din timpurile oldies but goldies prezintă deseori atitudinea potrivită, mai ales pentru partea masculină. Eleganța și stilul adoptat de bărbații din secolele trecute sunt net superioare unor trenduri din prezent. Pentru bărbații care vor să facă o schimbare vizibilă cu privire la look, Stailer este soluția.

Această platformă permite programarea la saloanele de top din Timișoara și nu numai. În același loc sunt disponibile și saloane din Cluj, Iași, Oradea și București. Un mod mult mai simplu de a realiza o programare la salon în câțiva pași simpli. Trebuie doar ca persoana în cauză să își dorească schimbarea și să lase profesioniștii din domeniu să își facă treaba.

Costumul – piesa vestimentară care nu se demodează niciodată

Pe ecranele cinematografice apar deseori personaje care merită cu adevărat urmărite, atât datorită abilităților actoricești, cât și atitudinii acestora. Pentru bărbații care vor cu adevărat să facă pași în societate cu capul sus și să întoarcă priviri admirative asupra lor, schimbarea poate începe cu Stailer.

Frizura poate fi primul pas spre schimbare, mai ales dacă se apropie de stilul cunoscutelor personaje din serialul Peaky Blinders. Orice bărbat care vrea să adopte un stil apropiat de al acestora, ce alt loc mai potrivit ar fi, decât salonul The Peaky Barbers din Timisoara.

Orice bărbat își poate face o programare la acest salon și nu numai, cu ajutorul lui Stailer. Această platformă permite realizarea unei programări exact atunci când clientul își dorește, fără alte compromisuri. Pentru că lista de doritori este lungă, deseori este dificil să găsești un loc, exact atunci când ai nevoie. Din acest motiv, prin accesarea Stailer, acest proces este unul mult mai facil.

Eleganța nu va fi niciodată out of style, deci o ținută impecabilă, o freză perfectă și cu o atitudine potrivită, poți cuceri lumea. Fii un Tommy Shelby într-o lume plină de Ted.

Schimbarea pe care o aduce Stailer

Fiind o platformă online, totul este mult mai simplu și fiecare loc liber este vizibil. În acest fel, doritorii de vizite la salon pot alege orice loc la o frizerie barbati in Timisoara la un simplu search. Chiar prima pagină este cea de selecție a filtrelor. În funcție de dată, oră, gen și alte aspecte, Stailer generează mai apoi lista cu locurile libere în funcție de programul tău.

Dintre toate saloanele din oraș, unul este cu siguranță liber pentru a te primi. Stailer este complet gratuit și înglobează majoritatea saloanelor din oraș. Alegerea locului potrivit poate fi realizată conform anumitor criterii de selecție, precum poze, salon, stilist, listă de prețuri.

Deseori este important să vezi rezultatele stilistului înainte să te lași pe mâna lui, deoarece un păr tăiat nu crește atât de repede înapoi și schimbă fizionomia feței destul de mult. Din acest motiv Stailer este transparent cu orice informație și apar și poze de înainte și după. Poate fi utilizat și fără cont, dar realizarea acestuia este tot gratuită și poate deveni agenda ta virtuală.

Pentru mai multe informații sau programări, accesați site-ul www.stailer.ro sau trimiteți un e-mail la adresa support@stailer.ro în caz de orice nelămurire.