FC Argeş U19 – SCM Râmnicu Vâlcea U19, în prima etapă eliminatorie!

0



FC Argeş Under 19, singura reprezentantă a clubului alb-violet în fazele superioare ale competiţiilor de juniori organizate de FRF şi-a aflat adversarul din prima etapă eliminatorie a Campionatului Naţional Under 19.


Echipa pregătită de Robert Enache va întâlni vineri, de la ora 12, la Piteşti, pe SCM Râmnicu Vâlcea, câştigătoarea seriei a 12-a. Vâlcenii au terminat grupa pe primul loc, cu 9 puncte, acumulate în 4 meciuri, având un bilanţ de trei victorii şi un eşec. Din grupa vâlcenilor au mai făcut parte FC Interstar Sibiu, ACS Olympic FC Râmnicu Vâlcea, CSS Șoimii Sibiu şi CS Alma Sibiu.
Victorii pe linie
FC Argeş a fost repartizată în seria a opta din care au mai făcut parte CS Mioveni, AFC Chindia Târgovişte, LPS Viitorul Piteşti, ACS Viitorul Alexandru Duminică şi CN Dinicu Golescu. Alb-violeţii au câştigat seria cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate, cu un golaveraj de 27-3. În prima fază eliminatorie s-au calificat câştigătoarele celor 16 serii, câştigătoarele celor opt partide urmând să se califice la etapa a doua eliminatorie. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.