Mioveniul atacă promovarea!

1
0

  • Baraj promovare Liga I, tur: CS Mioveni – Hermannstadt, sâmbătă, ora 15:30, Stadion Orășenesc



CS Mioveni dispută mâine prima manșă a barajului de promovare în Liga I, contra antepenultimei clasate în primul eșalon, Hermannstadt. Aceasta este a doua încercare a galben-verzilor de a ajunge în prima ligă, după ce și anul trecut au fost la baraj, dar au fost eliminați de Chindia.


Echipa lui Alexandru Pelici este pregătită să înfrunte cel mai tare adversar din acest sezon, Hermannstadt, o formație care deși s-a salvat de la retrogradarea directă în ultima etapă de campionat, ale un lot valoros și planuri bine făcute pentru viitor. Partida tur se anunță a fi una echilibrată, cu o echipă gazdă care speră să dea lovitura în fața unui adversar mult mai bine clasat și cu o formație a Sibiului care speră să spele imaginea lăsată în acest sezon și să continue în Liga I. CS Mioveni are o echipă solidă care se poate bate cu orice adversar de calibrul ei și este interesant de văzut cum se va comporta în fața unei echipe din alt eșalon. Jucătorii argeșeni sunt capacitați la maximum pentre aceste două jocuri, care le pot schimba cariera. La întâlnirile directe, Hermannstadt are avantaj, cele două formații întâlnindu-se până acum de trei ori. Prima dată a fost în sezonul 2017/2018, în Liga II, când oaspeții de mâine, erau nou-promovați, iar la finalul campionatului au promovat de pe locul 2. Atunci, în tur, la Mioveni, a fost egal 1-1, iar în retur gazdele s-au impus cu 2-1, la ambele partide, pe banca Sibiului stând actualul principal al Mioveniului, Alexandru Pelici iar în teren fiind actualii atacanți argeșeni, Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru, ultimul marcând ambele goluri în retur. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în sezonul următor, dar în Cupă, când Hermannstadt era deja în Liga I atunci oaspeții câștigând la Mioveni cu 2-0. CS Mioveni are întreg lotul valid pentru această dublă confruntare, iar jucătorii galben-verzi vor să arate că echipa merită mai mult decât Liga II, astfel că partida de mâine va fi cu siguranță abordată mai întâi, prudent, dar la victorie, pentru a crește șansele la retur.
Se joacă cu spectatori
Partida cu Hermannstadt de mâine se va juca cu spectatori în tribune. Accesul acestora este permis în limita a 25% din capacitatea stadionului, adică maximum 2500 de fani vor putea urmări echipa live. Biletele costă 10 lei, s-au pus în vânzare de ieri și mai pot fi achiziționate astăzi de la Stadion și Club, iar mâine doar de la casele de bilete de la stadion. Conform protocolului medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului, toți spectatorii prezenți la meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, spectatorii care iau loc în tribune, trebuie să știe că sunt obligați să poarte măștile de protecție și să păstreze distanța socială. S.M.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.