Fiul unui renumit profesor, reţinut!

2
0



Alcoolul consumat fără măsură a dus un bărbat în arest! Individul este fiul unui cunoscut profesor de matematică din Piteşti. Acesta este acuzat de violenţă şi familie şi ameninţare după ce şi-a bătut crunt, concubina. A lovit-o cu pumnii în cap şi la faţă, victima ajungând la spital. Pe numele agresorului a fost emis un ordin de protecţie. În urmă cu patru ani, bărbatul s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost lovit cu o bâtă de basebal şi tăiat de un coleg de pahar.


Fără motiv, aşa s-a luat la ceartă în urmă cu co săptămână, pe 27 mai, Cezar Ion P., de 46 de ani, din Piteşti cu concubina lui în vârstă de 52 de ani. Fiind beat criţă, acesta a devenit în scurt timp agresiv. A lovit-o pe biata femeie de nenumărate ori cu pumnii în cap şi în faţă. Abia scăpată din mâinile lui, concubina a mers la spital acolo unde şi-a scos şi un certificat medico-legal care atestă că a suferit leziuni care necesitau 10-12 zile de îngrijiri medicale. Luni, pe data de 31 mai, femeia a depus o plângere împotriva agresorului, venind şi cu dovada agresiunii. Victima le-a povestit oamenilor legii că bărbatul devine alt om atunci când bea şi că a fost ameninţată cu moartea. Acesta se transformă fiind extrem de agresiv.
Ordin de protecţie
„În urma parcurgerii formularului de evaluare a riscului, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu pentru 120 de ore, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Ieri bărbatul a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar. El are interdicţia de a lua legătura în vreun fel cu femeia şi nu are voie să se apropie la mai mult de 300 de metri de ea.Cezar Ion P. este fiul unui renumit profesor de matematică, din Piteşti. În anul 2017 fiul profesorului a fost la un pas de moarte. Având probleme cu alcoolul acesta a fost bătut măr de un chiriaş. Cei doi erau prieteni și au băut împreună, într-o seară de la mijlocul lunii iulie. Scandalul, iscat într-un apartament din cartierul piteștean Războieni, s-a încheiat sângeros. Strigătele de ajutor ale lui Ceyar Ion P. , lovit cu bestialitate de amicul său cu o bâtă de baseball și cu două cuțite, au fost auzite de o locatară din bloc. Femeia a sunat la 112, după ce a încercat în zadar să intre în apartament. Cezar P. s-a ales cu multiple leziuni craniene și răni deschise pe mai multe zone ale corpului. A ajuns la spital în stare gravă. A stat în comă două săptămâni, dar și-a revenit. Agresorul a fost condamnat pentru tentativă de omor la 6 ani închisoare. M.S.


2 COMENTARII

  1. Chiar si unii judecatori isi bat femeile pina ajung la Spital , Este cazul Judecatorului GABRIEL APOSTOL, cel de la Mastersef care s-a caftit cu politistii pe autostrada. Nimic nu a patit !

    • daaa, vorba ministrului, suntem o tara sigura, proxeneti, curve, excroci, turnatori, putori, corupti, hoti, bombardieri, spagari, criminali…etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.