Decizii ale Comitetului Judeţean privind evenimentele private!

0

Vineri a avut loc şedinţa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia au fost luate noi decizii privind evenimentele private, scenariile pentru şcolile din judeţ.

În ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, s-a aprobat scenariul de funcționare a unităților școlare din județul Argeș.

În toate localitățile din județul Argeș, participarea elevilor la activitățile școlare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea tuturor normelor de protecție. Aceasta se va face începând cu data de 14 iunie 2021.

Spaţiu publicitar

Excepție face comuna Cepari care va intra în scenariul 1 din data 16 iunie 2021.

În privinţa nunţilor, botezurilor, se permite organizarea în interior sau în exterior, până la ora 02.00,  cu prezenţa 70 de persoane în exterior şi 50 în interior.

Se permite organizarea de nunţi sau botezuri cu 200 de persoane în interior, dacă poate fi asigurată o suprafaţă de 2 mp de persoană, cu condiţia ca toţi cei prezenţi să fie vaccinaţi.

Se permite organizarea de nunţi şi botezuri în exterior până la capacitate maximă asigurându-se un spaţiu de 2 mp pentru fiecare persoană, dacă cei prezenţi au fost vaccinaţi, au un test PCR negativ sau au avut covid şi de află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi, de la data ulterioară confirmării.

Pentru mai multe informații, puteți accesa link-ul următor:
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/06/Scan0001.pdf

Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.