„Dacă Ronaldo prinde o zi bună va fi deranj mare…”

0

  • Euro prin ochiul specialistului



Fost președinte al FC Argeș și CS Mioveni, actualmente Director al Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru a comentat pentru Curierul zilei meciurile de miercuri de la Euro 2020, dar și cele mai importante partide din acest week-end.


„Rusia – Finlanda, un meci destul de echilibrat, însă fotbalul se joacă pe goluri. Ruşii şi-au valorificat avantajul propriului teren, iar victoria lor este meritată până la urmă.

Cel de-al doilea meci al zilei de miercuri a consemnat eliminarea Turciei care a început foarte prost acest EURO. Şi în meciul cu Ţara Galilor, Turcia nu a arătat nimic. Scorul putea fi mult mai mare având în vedere că Bale a ratat şi un 11 m. Este inadmisibil golul doi încasat de turci…Haos total în defensivă… Ţara Galilor are mari şanse de a ieşi din grupe, dacă obţine un punct cu Italia, care este deja calificată.

În ultimul meci al zilei, Italia şi-a confirmat statutul de favorită. A arătat că joacă fotbal. Au jucători buni care îşi fac treaba foarte bine. Sassuolo are 3 jucători la naţională, în timp ce Inter are 1. Au fost convocaţi cei mai în formă jucători din campionat, iar aceştia confirmă aşteptările. Cele mai interesante meciuri din acest week-end sunt Croaţia – Cehia şi Germania-Portugalia.

Croaţia este obligată să câştige cu Cehia, însă nu le va fi uşor. Nu poţi spune dinainte că eşti sigur de victorie. Este un meci decisiv pentru croaţi care au doar avarianta victoriei. În fine, cel mai aşteptat meci va fi Germania – Portugalia. Nemţii au nevoie de cel puţin un punct pentru a păstra şanse de a ajunge în optimi. Le va fi foarte greu pentru că Portugalia are jucători care pot specula greşelile din defensiva Germaniei. Dacă Ronaldo prinde o zi bună, va fi deranj mare…”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.