Ruşii obţin prima victorie la EURO!

1
0

  • Rusia – Finlanda 1-0 Miranchuk(45 +2)



Rusia a învins Finlanda, cu 1-0, la Sankt Petersburg, în primul meci al zilei de miercuri şi continuă să spere la calificarea în optimi. Unicul gol a fost marcat de Miranchuk în minutele de prelungire ale primei reprize.


Finlandezii au început mai bine, iar în minutul 5 Pohjanpalo a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri, dintre 3 adversari!. Arbitrii din camera VAR au intervenit prompt și au anulat însă reușita. Meciul a fost umbrit de accidentarea urâtă a lui Mario Fernandes.

Fundașul dreapta al rușilor a respins balonul cu capul de lângă Diveyev, dar a aterizat rău, fiind scos de pe teren cu targa, fiindu-i aplicat un guler cervical. În a doua parte, ocazii au existat de ambele părți, cele mai mari le-au aparținut rușilor Rifat Zhemaletdinov şi Lukas Hradecky.

Cu această victorie, echipa antrenată de Stanislav Cherchesov a urcat pe 2 în grupa B, la egalitate de puncte cu Finlanda, dar încă sub Belgia care joi seară a întâlnit Danemarca. Sursa foto : Getty Images M.D.


1 COMENTARIU

  1. Prin parcurile pitestene au rasarit mese de tenis de masa. Frumos … si nu prea, pen’ca-n jurul meselor de tenis de masa totul este harcea-parcea din cauza de joc si ploaie. Cei care au fost cu ideea buna, sa mai „sape” … si a lor fi-va izbanda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.