Pacientă dusă cu elicopterul la Bucureşti!

0



O femeie în vârstă de 73 de ani, din Ştefăneşti a ajuns luni seară, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Medicii au constatat că femeia a suferit un accident vascular cerebral. Deşi pacienta era conştientă, starea ei era gravă. Rudele au solicitat transferul la un spital din Bucureşti.


Maria T., în vârstă de 73 de ani a fost dusă la spital cu ambulanţa. „Pacienta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Pitești, luni, cu puțin înainte de ora 18:00. A fost investigată în Unitatea de Primiri Urgențe, de către specialiștii unității, fiindu-i aplicat tratamentul corespunzător.

La scurt timp, la cererea familiei, pacienta, în stare stabilă, a fost transferată la Spitalul Universitar de Urgență Elias”, a declarat Cristian Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Având în vedere că starea pacientei era gravă, un transfer cu ambulanţa ar fi înrăutăţit situaţia, tocmai de aceea a fost solicitat un elicopter SMURD.

Aparatul de zbor a aterizat în apropierea Stadionului Nicolae Dobrin, preluând pacienta în stare de conştienţă. După ce a fost stabilizată şi conectată la aparatele care îi monitorizau funcţiile vitale, femeia a fost transportată pe calea aerului la Bucureşti. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.