Fântânile arteziene oprite pe caniculă!

0

  • La Câmpulung



A venit canicula și fântânile arteziene din piața primăriei șomează! Atenție! Lucrările de la constructor au fost recepționate, iar fântânile arteziene au fost un punct de atracție atât pentru copii dar și pentru adulți și animale de companie. Chiar dacă nu au fost întrebuințate la justa valoare, având un program complex în spate, câmpulungenii s-au bucurat la maxim de ele.


Cele din fața bibliotecii municipale au fost pornite dar acestea sunt …în pauză! Reprezentanții primăriei susțin că ploaia a fost de vină pentru această întârziere. D-abia au fost definitivate reviziile tehnice necesare înainte de punerea în funcțiune a instalațiilor și echipamentelor după perioada de iarnă când acestea au fost puse în conservare.

„Până acum, nu aveam fântână, nu aveam pretenţii, dar după ce s-a reabilitat centrul, s-a făcut lucrarea asta, de ce nu îi dă drumul primăreasa asta? E caniculă, aşa ne mai răcorim şi noi. Vroiam să ies cu nepoţeii în centru, dar la ce să îi scot, să transpire, mai bine îi ţin în casă. Păcat ca nu îi duce capul pe cei care ar trebui să ia asemenea decizii, mai vor să îi mai si votăm…”, spune Constantin din Câmpulung.

„Am ieşit cu fetiţa, am crezut că e pornită arteziana. S-a mai jucat aici în centru, când funcţiona fântâna, dar acum, pauză, nu merge. O duc în Grădina Publică, acolo de bine de rău este umbră, daca altă variantă nu avem, căutăm ce e mai bun, din nimic. Păcat!”, spune Ionela din municipiu.
„Poate s-a defectat arteziana, ce vi se pare că ar fi exclus, nu zic că nu a fost bine făcută, dar nu ştim cum a fost folosită. Eu am pus piscina în curte, stau la casă, aşa că, nu mă afectează prea tare că nu e arteziana pornită. Mă răcoresc acasă. Ar fi fost bine să avem şi noi oraşul ăsta frumos, aşa cum îi stă bine unui municipiu.

Se bat ăştia cu pumnii în piept că fac şi dreg, ce fac domne, bulevardul praf, centrul o parte făcută, alta nu, e ca la proşti. Hai să vedem ce face primăriţa asta vedetă, că până acum, nu m-a convins, nu a făcut decât să se posteze pe facebook şi să dea cu noroi în fosta conducere a primăriei, altceva, nu. Eu mai aştept, dar ştiu că degfeaba”, spune Silviu, din Câmpulung. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.