„Fotbalul se joacă pe goluri…!”

0

  • Euro prin ochiul specialistului



Fost președinte al FC Argeș și CS Mioveni, actualmente Director al Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru a analizat pentru Curierul zilei cele mai importante meciuri de miercuri seară, dar și partidele de duminică, Olanda – Cehia şi Belgia – Portugalia, din optimile acestui turneu final.


„Portugalia – Franţa, meci frumos încheiat cu un rezultat normal prin care ambele echipe merg mai departe. Cristiano Ronaldo, chiar dacă a marcat din penalty, rămâne un golgheter de rasă. Am fost foarte dezamăgit de jocul Germaniei care s-a chinuit foarte mult să scoată un punct cu Ungaria. Chiar dacă Germania a jucat slab, parcă îi văd în semifinale… Ungaria a arătat foarte bine, însă fotbalul se joacă pe goluri…Încă o dată se confirmă că pe nemţi eşti sigur că i-ai bătut, doar când îi vezi urcaţi în avion…. Olanda – Cehia, un meci destul de echilibrat.

Totuşi Olanda are o jumătate de clasă peste Cehia şi cred că va merge în sferturi. Belgia-Olanda, al doilea meci al zilei de duminică este deschis oricărui rezultat. Se întâlnesc două favorite la câştigarea trofeului, iar cine va greşi mai puţin, acela va câştiga. Lukaku şi Ronaldo sunt jucători care pot face diferenţa. Cred că va fi un meci spectaculos, dacă vreuna dintre echipe va reuşi să înscrie repede” a spus Tunaru. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.