Un elev eliminat de la BAC la examenul profilului

0

Miercuri s-a desfăşurat proba la alegere a profilului și a specializării a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021. Un elev a fost eliminat din examen după ce a încercat să copieze. M.S.

La proba la alegere a profilului și a specializării a examenului național în județul Argeș au fost prezenți 4263 de candidați, 173 fiind absenți.

Pentru tentativă de fraudă, astăzi a fost eliminat un singur candidat.Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat, anunţă ISJ Argeş.

Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.