Învinși de echipa lui Hagi!

0

  • CS Mioveni a pierdut în al doilea amical al verii, în fața unei echipe de Liga 1



Miercuri la prânz, CS Mioveni a disputat al doilea amical al acestei veri, în compania Farului Constanța, echipă antrenată de Gheorghe Hagi. Constănțenii s-au impus cu 1-0, golul victoriei fiind marcat în prima repriză de Artean, cu o lovitură de cap din interiorul careului.


Dacă în prima partidă de verificare a acestei veri, Mioveniul a avut în față o formație de Liga IV, pe care a învins-o cu 2-1, acum, trupa antrenată de Alexandru Pelici și-a măsurat forțele cu un adversar din același eșalon, Liga 1.

Diferențe prea mari nu au fost, pentru că în afară de golul marcat la o greșeală de marcaj a apărării, ocaziile au fost mai multe de partea argeșenilor. Astfel, în finalul primei reprize Massaro a ratat singur cu portarul Torda după un un-doi cu Rusu, italianul finalizând lamentabil cu o “pasă” spre goal-keeper, din 7-8 m.

Tot în prima repriză marinarii l-au pus la grea încercare pe portarul Popescu, care a scos un balon greu, de lângă bară, după o lovitură liberă de la 18 m central. Apoi în repriza a doua Dumitriu de la Mioveni a șutat milimetric pe lângă bară din lovitură liberă de la 25 m central, Toma l-a făcut remarcat pe Tordai cu un nou șut de la 18 m scos cu greu de goal-keeper, iar Blănaru a tras slab din careu după ce a pătruns pe dreapta. În minutul 90, Popescu a respins în bară reluarea din careu a lui Malama.
La CS Mioveni a fost rulat aproape tot lotul, Pelici folosind echipe diferite în cele două reprize.

Pe teren s-au aflat și două dintre transferurile verii, exeperimentații în Liga I, Scarlatache care a jucat fundaș dreapta și Balaur, care a fost fundaș central, ambii fiind folosiți în prima repriză. Tot în prima parte unul dintre juniorii aflați în probe, Dat a avu o evoluție bună pe partea stângă. După pauză, Pelici a încercat și un sistem de joc inedit, cu 5 milocaș, iar din acest angrenaj au făcut parte alți doi junior aflați în probe, Dumitriu și Duminică.
Farul Constanța –

CS Mioveni 1-0 (1-0)
A marcat: Artean (5)
■ Farul: Tordai – De Nooijer, Dănuleasa, Georgescu, Larie – Casap, Mălăele, Artean – Chițu, Ely Fernandes, Bodișteanu. Au mai jucat: Nicolas Popescu, Grameni, Buta, Dussaut, Mladen, Petre, Malama, Rădăslăvescu, Josemi, Dobrosavlevici, Lazăr, Enes. Antrenor: Gheorghe Hagi.
■ CS Mioveni (repriza 1): Popescu – Scarlatache, Balaur, Garutti, Șerbănică – Panait, Chindriș – Coșereanu, Massaro, Dat – Rusu.
■ CS Mioveni (repriza 2): Popescu – Oancea, Gherghe, Iacob, Burnea – Blănaru, Vereș, Toma, Dumitriu, Rădescu – Rusu (62 Duminică). Antrenor: Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.