Victorie la scor în primul amical din Austria

0
0

  • Tus Vorau – FC Argeș 0-6(0-3) Au marcat: Pițian (min.10), Tofan (min.13), Tănase (min.40), Ișfan (min.52), Honciu (min.58, 80)



FC Argeș a început cu dreptul seria meciurilor de verificare din cantonamentul de pregătire din Austria. Piteștenii au câștigat la scor primul amical disputat în stagiul de pregătire de la Vorau. Alb-violeții au învins miercuri seară, cu 6-0, echipa locală TuS Vorau, formație care activează în liga regională.


Partida a fost la discreția argeșenilor care nu s-au întrebuințat prea tare. Staff-ul tehnic al grupării din Trivale a împărțit lotul în două echipe pentru a da minute fiecărui jucător. Argeșenii au înscris câte trei goluri pe repriză, dar au mai avut și alte oportunități de a marca. Piteștenii au deschis scorul după zece minute prin Pițian care a reluat cu capul în plasă, din interiorul careului, în urma unei faze fixe.

Trei minute mai târziu, Tofan a majorat diferența pe tabelă cu o diagonală de la 25 m care s-a dus direct în plasă!. Cu cinci minute înainte de finalul primului mitan, Cristi Tănase a înscris și a stabilit scorul pauzei. La pauză, antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au schimbat echipa, însă cei intrați în teren nu au scăzut presiunea pusă pe adversar. Ișfan a dus scorul la 4-0 cu un șut spectaculos din afara careului care a lovit bara înainte de a intra în poartă.

Georgian Honciu a marcat și el după ce a trimis cu capul în plasă, în urma unei centrări de pe dreapta. Scorul final a fost stabilit de același Honciu care l-a învins pe portarul austriecilor cu un vole spectaculos din interiorul careului. Următorul meci al echipei FC Argeș este programat sâmbătă, 3 iulie, de la ora 16.00, adversar urmând a fi NK Drava Ptuj, formație care activează în liga secundă din Slovenia.

Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: 33. Micle – 2. Tofan, 17. Pițian, 32. Boldor, 19 Jimmy De Jonghe – 3. Moisie, 8. Șerban, 20. Barbu, 21. Palic – 10. Tănase, 15. Coman.
FC Argeș, a II-a repriză: 1. Greab, 22. Croitoru, 7. Viana, 5. Turda, 14. Joao Miguel, 30. Mușat, 24. Meza Colli, 89. Honciu, 13. Butoiu, 11. Ișfan, 29. Dumitrașcu, 16. Teles .
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.