A lovit două mașini a fugit, și s-a oprit pe scuar

0

  • Fiind băut



Un șofer, băut zdravăn, a fost protagonistul unei adevărate curse cu obstacole în noaptea de duminică spre luni. Piteșteanul, în vârstă de 39 de ani, nu mai era stăpân pe volan așa că a tamponat o mașină, la mică distanță a lovit alta și în cele din urmă s-a oprit pe scuarul din capătul Căii București. Polițiștii sesizați de șoferii din trafic nu s-au înțeles cu conducătorul auto.


Un conducător auto aflat la volanul unei mașini pe Calea Craiovei a sunat la 112, în jurul orei 23,00, și a anunțat că a fost lovit de un Citroen, iar șoferul nu a oprit, fugind de la fața locului. Omul a spus că are impresia că cel de la volan este băut, că nu reușește să mențină direcția mașinii, mergând haotic. La scurt timp un alt șofer a sesizat Poliția că a fost lovit în trafic, de același Citroen, pe bulevardul I.C Brătianu. Ca și în primul caz, conducătorul și-a continuat drumul. Un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Pitești au pornit pe urmele mașinii.

Au găsit-o mult mai repede față de cum se așteptau.Alexandru M., de 39 de ani, din Pitești, șoferul care în cursa lui nebună lovise cele două mașini, nu a reușit să facă virajul pe Calea București și a lovit bordura ajungând pe scuarul care desparte cele două sensuri. Mașina rămăsese suspendată lângă fântâna arteziană. După avariile suferite, era evident că șoferul avusese viteză. Alexandru M. a fost luat la întrebări de oamenii legii dar nu s-a dovedit cooperant. Polițiștii și-au dat seama că este băut și i-au cerut să sufle în etilotest. Piteșteanul a refuzat!

De asemenea nu a putut fi convins să meargă la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice. În ceea ce privește cele două tamponări, potrivit legii, conducătorul avea la dispoziție 24 de ore să se prezinte la Poliție. Cum între timp s-a ales cu dosar penal, va fi nevoit să plătească reparațiile mașinilor din proprirl buzunar, având în vederea suspiciunea că ar fi condus băut. M.Sandu Foto Info Trafic Pitești


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.