Bătaie între copii, în Trivale!

0



O altercaţie între copii a ajuns în atenţia presei după ce imaginile au devenit virale. Bătaia a fost filmată, cel mai probabil de unul dintre prietenii celor implicaţi. Poliţiştii s-au autosesizat iar filmuţelul de 10 secunde a devenit probă în dosar. Curios este faptul că băieţi de 13 ani, respectiv 14 ani, şi-au schimbat declaraţiile şi până ieri nu fusese depusă nicio plângere.


Altercaţia a avut loc în jurul orei 19,30, între trei băieţi. De faţă sunt mai mulţi copii care, deşi nu intervin să-i despartă, se aud cum strigă: „ Răzvan, lasă-l”. Un martor a sunat la 112 şi le-a cerut oamenilor legii să intervină. Pe imagini se vede cum doi băieţi se hârjonesc, apoi intervine al treilea care loveşte victima cu piciorul, moment în care acesta cade, împreună cu celălalt băiat.

„În cursul serii de 04 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în cartierul Trivale din Pitești, a avut loc o stare conflictuală între mai mulți tineri. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au identificat trei tineri, cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani, implicați în conflict. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun” , a declarat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

Nu au depus reclamaţie
Copiii au fost identificaţi de poliţişti, fiind audiaţi în prezenţa părinţilor. Într-o primă fază toţi cei trei au declarat că se jucau, infirmând o agresiune. La scurt timp, aceştia au spus că, de fapt, a fost vorba de o bătaie, dar toţi au precizat că nu doresc să depună plângere. De altfel până ieri, la Secţia 2 Poliţie Piteşti nu a fost depusă reclamaţie în acest sens, cu toate acestea cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine ce s-a întâmplat și dacă vinovaţii pot fi traşi la răspundere. Având în vedere vârsta lor, este puţin probabil! Una dintre posibilităţi ar fi aceea ca părinţii lor să fie amendaţi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.