Au câștigat Cupa Reginei

0

  • Oină



Echipa CS Dacia Mioveni de oină concurează a participat în week-end, la ”Cupa Reginei”, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești.


Acesta a fost cel mai important eveniment organizat, din istoria oinei moderne. Astfel, Stadionul ‚ Ilie Oană’ din municipiul prahovean a găzduit atât Cupa Reginei cât și Cupa Regelui, ediția 2021. Competițiile s-au desfășurat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și au fost transmise în direct pe Look +. Familia Regală a fost reprezentată la cel mai înalt nivel la Cupa Reginei si Cupa Regelui, Majestatea Sa Regală Margareta fiind prezentă la eveniment alături de Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Cupa Reginei a opus echipele CSM Progresul Băilești și CSM Dacia Mioveni, câștigătoarele campionatului și respectiv a Cupei României în 2019. În 2020 aceste competiții nu au avut loc din cauza pandemiei de Covid 19. Meciul a fost câștigat de CS Dacia Mioveni care a câștigat astfel competiția “Cupa Reginei” la oină. De asemenea, Farcaș Iulia Georgiana Oana a fost desemnată cea mai bună sportivă a competiției. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.