Măriuca Popescu eleva de 10 de la Dinicu Golescu!

0



Absolvenții de liceu au aflat rezultatele obținute în urma susținerii examenului de bacalaureat. Procentul de promovabilitate înregistrat la nivelul județului Argeș înainte de contestaţii este de 69,86%. Au fost patru medii de 10.


În urma afișării rezultatelor la bacalaureat 4 candidați din județul Argeș au obținut media 10.00. Printre aceștia se numără și o elevă din municipiul Câmpulung. Este vorba despre Măriuca Popescu, cea care a absolvit cursurile Colegiului Național „Dinicu Golescu”. Trebuie să precizăm faptul că este singura medie de 10 din nordul județului Argeș. ,,Sunt foarte încântată, a fost ceva la care nu mă așteptam.

Matematica a fost proba care mi-a dat cele mai mari bătăi de cap. Au fost niște subiecte destul de grele care te ridicau peste 9,50”, a declarat Măriuca Popescu pentru postul local Muscel Tv. Ale două medii de 10 au fost obţinute de elevi de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu, la polul opus fiind trei elevi respinşi şi unul care nu s-a prezentat. Colegiul Naţional Dinicu Golescu din Câmpulung, are o notă de 10 dar şi 21 de elevi respinşi. Cea de-a patra notă de 10 a fost luată de un elev de la Liceul de Arte ,,Dinu Lipatti”Piteşti, liceu care are 12 candidaţi respinşi. Anul trecut, înainte de contestaţii au fost două medii de 10. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.