Turcul a ajuns în râpă cu TIR-ul

1



În noaptea de luni spre marţi, un şofer turc aflat la volanului unui TIR încărcat cu produse textile, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă deosebit de periculoasă, de pe Dealul Negru. Maşina a rupt glisiera metalică şi s-a răsturnat într-o râpă.


În jurul orei 04.00, polițiștii argeșeni au fost sesizați, de şoferii aflaţi în trafic, cu privire la faptul că, pe raza localității Cotmeana, a avut loc un accident. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș.

Oamenii legii au stabilit că, Turgay O., de 52 de ani, cetățean turc, nu a reuşit să ia o curbă deosebit de periculoasă la stânga. TIR-ul a ţinut-o drept, a rupt glisiera şi s-a răsturnat în râpă. Bărbatul era singur în maşină. Era rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.
Avea multiple contuzii dar nu prea nimic grav. Acesta a fost supus mai multor investigaţii medicale, constatându-se că nu are leziuni interne sau fracturi. Turgay O. nu a rămas internat. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.