Președintele CJ Argeș rămas fără permis!

0



Ghinion! Președintele Consilului Județean Argeș a rămas fără permis. Ion Mînzînă a circulat cu viteză, prin comuna Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul radar rulând cu peste 50 de kilometri la oră față de limita legală prin localitate. I-a fost reținut permisul. 


Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi al filialei Argeş se afla, vineri, la volanul mașinii de serviciu prin localitatea Mărăcineni. Acesta avea viteză mare fiind oprit de un echipaj al Serviciului Rutier Argeș.

„La data de 9 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat, de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 102 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Persoana în cauză nu a avut obiecţiuni şi a semnat procesul-verbal de contravenţie”, preciza IPJ Argeş. Ion Mînzînă va avea posibilitatea să obțină o reducere a perioadei de suspendare la 30 de zile dacă va susține și va promova un examen pe teme rutiere la IPJ Argeș. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.