Bicicletă furată din Germania, găsită la Berevoeşti!

0



O bicicletă în valoare de 2.300 de euro furată din Germania a fost găsită la un cetăţean din comuna Berevoeşti. Acesta susţine că nu a furat-o şi că ar fi cumpărat-o cu 200 de euro, din Frankfurt. Vehiculul electric a fost urmărit din GPS de proprietarul păgubit, fiind recuperat de poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpulung. A fost predat unui prieten al cetăţeanului german.


În urmă cu câteva săptămâni, în luna iunie, în Frankfurt Germania a fost furată o bicicletă electrică. ”Când am terminat munca, la 7 seara, am coborât. Văzusem pe geam că bicicleta nu mai era. M-am întrebat: Unde îmi e bicicleta?! Mi-am folosit apoi aplicația, ca să văd locația bicicletei – transmitea semnale, iar bicicleta era la 300 de metri de mine”, scria pe contul său de socializare proprietarul bicicletei.

Acesta a povestit că a sesizat Poliția şi cu toate că GPS-ul îi indica faptul că vehiculul lui se află în curtea respectivă, oamenii legii nu au putut intra fără mandat. Tot cu ajutorul GPS-ului a observat că bicicleta părăsise Germania, a trecut prin Austria şi Ungaria şi a ajuns în România. Întrucât bicicleta are un senzor GPS, îi arata proprietarului, pe telefon, poziţia exactă. Timp de mai multe zile, aceasta a transmis semnale GPS, din localitatea Berevoești, județul Argeș.

Citiți și: A scăzut din nou salariul netLa scurt timp acesta a scris pe cont. ″Ce puteţi să îmi spuneţi despre Berevoeşti? Bicicleta mea electrică este acolo! ″. Şi-a anunţat un prieten din România care a sesizat autorităţile române.

Cumpărată cu 200 de euro

Oamenii legii de la Poliția Câmpulung au mers vineri la Berevoeşti, acolo unde potrivit semnalului se afla bicicleta. Au găsit acasă o bătrână, ruda proprietarului care le-a spus că bărbatul este plecat. Acesta a sunat la scurt timp la Poliție şi a precizat că se întoarce marţi. Ieri a predat bicicleta oamenilor legii. Omul susține că nu el a furat bicicleta şi că a cumpărat-o din Frankfurt cu 200 de euro. Vehiculul a fost înmânat de oamenii legii prietenului cetăţeanului german căruia i s-a pus în vedere să nu o înstrăineze pe durata cercetărilor. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.