Băieţel lovit pe maşină!

1



Un copil în vârstă de 3 ani a fost ieri, victima unui accident rutier, pe Calea Bucureşti, din Piteşti. Micuţul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit de o maşină. Era împreună cu bunica lui. Femeia nu a păţit nimic. Şoferul vinovat, s-a ales cu dosar penal.


Accidentul s-petrecut în jurul prânzului, la una dintre trecerile de pietoni de pe Calea Bucureşti. Băieţelul, în vârstă de 3 ani, se afla cu bunica. Cei doi traversau regulamentar. Bogdan M. de 65 de ani, aflat la volanul unui Logan venea dintre Podul viilor. Acesta circula pe banda a doua şi cu toate că maşina de pe prima bandă oprise ca să acorde prioritate de trecere pietonilor, el şi-a continuat drumul.

De aceea şoferul a observat-o mult prea târziu pe femeia care traversa ţinând copilul de mână. A frânat, dar a acroşat copilul. Din fericire pentru micuţ, bunica a văzut mașina care se apropia și l-a tras tare către ea astfel că, impactul nu a fost unul violent. Cu toate acestea, în urma izbiturii copilul a suferit un traumatism cranio-facial. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Biroul Rutier Piteşti şi unul SMURD, de terapie intensivă mobilă. Băieţelul a fost preluat de echipajul medical. Nu părea rănit grav.

A fost transportat la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţiile necesare. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citiți și: Clienții unor bănci, înșelați prin e-mail!Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
M.Sandu Foto Info Trafic Piteşti


1 COMENTARIU

  1. Manevra „clasica” intalnita foarte des in toate zonele din orasul nostru. Prostii opresc la trecerile de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor iar „desteptii” trec pe cealalta banda intr-o sfidare fara seaman fata de legislatia rutiera si bunul simt!
    Din pacate 99% dintre aceste infractiuni nu sunt penalizate, politia rutiera fiind ca si inexistenta in combaterea acestor abateri, politia locala ar trebui sincer desfiintata deoarece nu vedem rolul lor semnificativ in viata locuitorilor acestui oras si singura solutie de control al fenomenului ar fi implementarea unui sistem de monitorizare video a intersectiilor si trecerilor de pietoni, inclusiv a unui centru de coordonare si vizualizare in timp real al acestor camere de monitorizare, cu identificarea infractiunilor in trafic, identificarea autoturismelor si amendarea proprietarilor.
    Alta solutie nu vad, sincer!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.