Cristea în topurile Ligii 1

0



Moldova deschis balul cu confruntarea dintre FC Botoșani și FCSB, de ieri seară, iar etapă continua astăzi mâine și poimâine. Vineri intră în joc revelația sezonului trecut, Sepsi și surpriza din Clinceni, iar seara FCU Craiova va scrie o nouă pagină din istoria echipei.


Formația lui Mititelu revine în Liga 1, în ce meci!, contra campioanei CFR! Week-end-ul e plin de fotbal, cu meciurilor echipelor argeșene, programate sâmbătă în deplasare, la Mediaș și Craiova, iar duminică vom asista la alte momente demne de consemnat: Revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc a Farului, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, dar și primul meci pe care Rapid îl va juca din nou în Liga 1, pe Arena Națională, acolo unde speră să adune 25.000 de suporteri, care să le reamintească de meciurile de poveste de pe vechiul Giulești.

Etapa se închide luni, în Ștefan cel Mare, Dinamo-FC Voluntari, cu gazdele în cea mai grea situație de până acum.
Unul dintre jucătorii Mioveniului, Andrei Cristea, se află în topurile Ligii I:
⚽ Este jucătorul cu cele mai multe meciuri în Liga 1 – 408, urmat de Marius Constantin – 403 și Dan Nistor – 340, ambii de la U Craiova
⚽ Este golgeterul în activitate al Ligii 1 – 114 goluri, fiind urmat de Florin Tănase – FCSB, 77 goluri și Ciprian Deac – CFR Cluj, 67 goluri.

Citiți și: O nouă stradă cu sens unic la Mioveni⚽ Este pe locul 3 în clasamentul “bătrânilor” Ligii I, în fața sa fiind Ovidiu Hoban (CFR Cluj – 38 ani și 3 luni) și Gabriel Tamaș (FC Voluntari – 37 de ani și 5 luni) în timp ce atacantul argeșean are 36 de ani și 10 luni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.