Debut pe stadionul promovării!

0

  • Liga 1, Etapa 1: Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, sâmbătă, ora 18:30, Stadion Mediaș, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



CS Mioveni debutează astăzi în Liga 1, pe un stadion familiar și anume acolo unde a obținut în această vară promovarea în Liga 1, la Mediaș. Galben-verzii joacă mâine, de la ora 18:30 cu Gaz Metan, în prima etapă a noului sezon.


Pentru argeșeni este al treilea sezon de Liga 1, după ce au mai evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc în 2007/2008 și 2011/2012. Galben-verzii abordează campionatul cu aceeași bancă tehnică cu care a promovat, formată din Alexandru Pelici, Iordan Eftimie, Mihai Olteanu, Iulian Ilie, lor alăturându-li-se preparatorul fizic Vlad Țăranu.

În ceea ce privește lotul de jucători, în mare acesta este același cu cel de la promovare, însă mai mult ca sigur, în primul unspreece de la Mediaș, vom vedea și câțiva dintre jucătorii aduși în această vară pentru întărirea și completarea lotului.

CS Mioveni vine după o pregătire bună de vară, dar cam scurtă, în care a realizat un cantonament la munte și mai mult meciuri amicale, 7 la număr în care a câștigat 4 (cu Zărnești, Astra și Slatina de două ori) și a pierdut 3 (cu Farul, Rapid și FCSB).

Pentru galben-verzi este un nou început, de data aceasta la Liga 1 și chiar dacă pe teren se vor afla mai mulți jucători care au pus umărul la promovare, aceștia sunt familiarizați cu fotbalul mare, având meciuri în picioare în Liga 1. Rămâne acum toată povara pe umerii antrenorilor, aceștia trebuind să-i capaciteze și să-i ș aleagă pe cei mai buni și mai în formă pentru a forma o echipă competitivă.

Citiți și: Turda: ”Putem obține un rezultat bun”În meciul de mâine, Gaz-ul este favorită, însă specialitatea Mioveniului din ultima perioadă a devenit aceea de a răsturna calculele hârtiei. Un început cu dreptul, fie ea chiar și remiză, ar însemna un lucru faorte important pentru clubul care a revenit în această vară pe prima scenă a fotbalului românesc. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.