Salvat de un polițist

0



Un aget de la Secţia 4 Poliţie Piteşti a salvat un bărbat în vârstă de 47 de ani, căruia i se făcuse rău în maşină. Bărbatul a primit primul ajutor şi se află în afara oricărui pericol datorită poliţistului slavator.


Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au făcut ca un eveniment ce putea fi tragic, să se termine cu bine. Ieri dimineaţă, agentul şef George Oncioiu din cadrul Secției 4 Poliție Pitești – Sisteme de Securitate, se afla în patrulare când, a observat, pe strada Târgul din Vale, un autoturism staționat neregulamentar.

În momentul în care s-a apropiat de mașină, agentul a observat că șoferul, un bărbat de 47 de ani, era semiconștient. Imediat, polițistul i-a acordat primul ajutor, în acelaşi timp, a rugat un trecător să sune la 112 și să solicite un echipaj medical.

Citiți și: Forface de crapPână la sosirea ambulanței, polițistul, care are cunoștințe de prim ajutor, i-a acordat îngrijirile necesare bărbatului. Ulterior, bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat, conștient, la spital. Acesta se află în afara oricărui pericol. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.