Blănaru speră să revină cât mai repede

0



Ștefan Blănaru, atacantul echipei noastre a fost accidentat destul de rău în meciul de la Mediaș , iar acum are nevoie de repaus câteva zile.


Blănaru s-a ales cu o gaură destul de urâtă în piciorul drept, iar după meci rana i-a fost dezinfectată și cusută cu două copci. De asemenea, medicii i-au recomandat jucătorului nostru câteva zile de repaus pentru a nu i se redeschide rana.

„Am două copci și mi s-a spus să stau 3-4 zile… Dacă o fac mai repede o fac pe propria răspundere pentru că risc să mi se rupă rana unde a fost cusută. Apoi după 10 zile o să scot firele. Sper să revin cât mai repede… Sper ca de marți să pot să reiau pregătirea.

Am vorbit cu antrenorul și a înțeles situația. Sper să revin 100%” ne-a declarat Ștefan Blănaru.
Atacantul nostru a vorbit pentru gsp.ro și despre momentul accidentării: „Yuri a venit după joc, și-a prezentat scuzele. Le-am acceptat, oricui i se poate întâmpla.

Citiți și: Ansamblul Dorul, locul 1 la Festivalul din BulgariaAm avut și puțin noroc că m-a luat cu ultimul crampon și că tăietura, deși este adâncă, nu a pătruns până la mușchi. Ar fi fost mult mai grav dacă atingea mușchiul, așa medicii au spus că mi-a tăiat doar pielea și țesutul adipos din jurul mușchiului.
Am simțit durere, dar am rămas pe teren pentru că simțeam adrenalină, am vrut să rămân lângă băieți mai ales că începuserăm să presăm, să avem ocazii”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.