“Miovenul ne-a înghesuit!”

0



Autorul golului victoriei Mediașului, a recunoscut superioritatea Mioveniului, după marcarea golului. ”Ne bucurăm că am luat toate punctele. A doua repriza a fost foarte greu, au avut mingea mai mult ca noi.


Trebuia să dăm un gol sau două în plus. Am jucat bine şi cu om în minus. Cred că anul ăsta trebuie să fim mai concentraţi. Anul trecut am luat multe goluri în ultimele minute. Trebuie să nu mai fim sub presiune ca anul trecut”. La rândul său Ioan Filip a completat: ”Sunt fericit că am luat cele trei puncte, care erau vitale pentru noi să începem bine. Greu, adevărat, ne-au inghesuit puţin. Am luat şi roşu, dar am arătat că suntem puternici şi am reuşit să o scoatem la capăt, să câştigăm cele trei puncte. E adevărat că puteam să închidem meciul în prima repriză, am avut două ocazii imense”.

Teja se aștepta la un meci greu!

”Mă aşteptam la un meci greu, au plecat 6-7 jucători, cei noi au venit acum 3-4 zile, sunt nepregătiţi, mai necesită timp ca să-i pui la punct, să-i pregăteşti şi vor intra şi ei în ideea noastră de joc.

Am luat şi cartonas rosu în ultimele 20 de minute, a fost destul de greu, dar până la urmă îi felicit pe jucători pentru efortul depus. Importante sunt punctele, ne căutăm, încercăm să dăm mai mult, să integrăm şi jucătorii veniţi. Vor mai veni jucători pentru că vrem să facem o echipă mai bună, în care să nu mai avem grijile retrogradării de la an la an. Când ai numai 1-0, rămâi şi în 10 oameni, suferi, mai ales în repriza a doua am suferit.

Eu îmi pun presiune pe mine pentru că vreau mai mult, îmi doresc mai mult, nu-i uşor, nu avem nici cel mai bun buget să aducem…. Nici CFR, nici FCSB nu găsesc atacanţi sau abia îi găsesc, platiţi cu sume foarte mari. Sau de la mijloc în sus, jucători cu calitate, creativitate, care să îţi facă puţin diferenţa, că altfel e foarte greu”, a declarat Mihai Teja. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.