Radu Voinescu, încă un sezon la BCM U Piteşti

0

  • Baschet



BCM U Piteşti a reuşit prelungirea contractelor cu mai mulţi jucători cu care gruparea din Trivale a terminat sezonul trecut pe locul 3.


Ultimul jucător care şi-a dat acceptul de a evolua şi în următoarea ediţie de campionat este Radu Voinescu care a semnat pe încă un an cu echipa de baschet a Piteştiului. Acesta speră la un sezon cel puţin la fel de bun ca precedentul: “Mă bucur pentru faptul că echipa mi-a oferit șansa de a reveni pentru încă un sezon.

Am făcut parte dintr-un grup foarte bine închegat, care m-a ajutat să am niște prestații bune și, implicit, să ajut echipa să obțină acest rezultat notabil, respectiv medalia de bronz. Vreau să punctez faptul că atmosfera din meciul 2 al finalei mici m-a făcut să mă simt extraordinar și aștept cu nerăbdare să evoluăm în fața unei săli pline” a spus Voinescu într-o declaraţie acordată paginii de facebook a clubului piteştean.

Citiți și: Baschetbaliştii tricolori, la FIBA U20 European ChallengersÎn afară de Voinescu, cu BCM U FC Argeş Piteşti şi-au mai prelungit contractele Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe, Toarlin Fitzpatrick, Dragoş Axinte, Mihai Măciucă şi preparatorul fizic Cosmin Radu. M.D.