Radu Voinescu, încă un sezon la BCM U Piteşti

0

  • Baschet



BCM U Piteşti a reuşit prelungirea contractelor cu mai mulţi jucători cu care gruparea din Trivale a terminat sezonul trecut pe locul 3.


Ultimul jucător care şi-a dat acceptul de a evolua şi în următoarea ediţie de campionat este Radu Voinescu care a semnat pe încă un an cu echipa de baschet a Piteştiului. Acesta speră la un sezon cel puţin la fel de bun ca precedentul: “Mă bucur pentru faptul că echipa mi-a oferit șansa de a reveni pentru încă un sezon.

Am făcut parte dintr-un grup foarte bine închegat, care m-a ajutat să am niște prestații bune și, implicit, să ajut echipa să obțină acest rezultat notabil, respectiv medalia de bronz. Vreau să punctez faptul că atmosfera din meciul 2 al finalei mici m-a făcut să mă simt extraordinar și aștept cu nerăbdare să evoluăm în fața unei săli pline” a spus Voinescu într-o declaraţie acordată paginii de facebook a clubului piteştean.

Citiți și: Baschetbaliştii tricolori, la FIBA U20 European ChallengersÎn afară de Voinescu, cu BCM U FC Argeş Piteşti şi-au mai prelungit contractele Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe, Toarlin Fitzpatrick, Dragoş Axinte, Mihai Măciucă şi preparatorul fizic Cosmin Radu. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.