Plătea cu ordine de plată false !

0



Marţi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 43 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. 


Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii mai, folosindu-se de nume și mijloace frauduloase, a indus în eroare o societate comercială cu sediul în județul Argeș, prezentând că dorește să achiziționaze mai multe produse din mase plastice, urmând să realizeze plata printr-un bilet la ordin, care nu a mai fost emis.

Prin această modalitate, persoana vătămată a fost determinată să expedieze marfa, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, care a fost transportată la un depozit din județul Cluj.

“Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.