CSU Piteşti, locul 2 turneul de la Bucureşti

0
1

  • Baschet 3×3



După ce a câştigat primul turneu din 2021 al campionatului de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball, CSU Pitești a disputat şi finala celui de-al doilea turneu care s-a desfăşurat acum câteva zile pe terenurile Poli Arena din cadrul Universității Politehnicii din București.


La categoria Open Masculin, cea mai importantă a campionatului de baschet 3×3, au participat 56 de echipe, în timp ce la celelalte categorii de concurs au fost înscrise alte 78 de echipe, printre care și cea a LPS Pitești, la categoria 16 ani.

Formaţia pregătită de antrenorul Narcis Șufariu a fost învinsă în finală de Percento București cu scorul de 21-16.

Pentru echipa bucureşteană au evoluat Amedeo Casale, Andrei Calenic şi Anton Diaconescu, jucători care evoluează în Liga Naţională de Baschet Masculin.

În componența Radu Paliciuc, Alin Borșa, Marius Ciotlăuș și Szabolcs Santa, CSU Pitești a trecut pe rând de Stelele Verzi (22-8), Avengers 2.0 (22-7), Sharks Squad (22-6), Sportul Studențesc (22-12), Cei 4 fantastici (16-13) și, în semifinală, de Știința Elite (20-15).

În partida cu Ştiinţa Elite, Szabolcs Santa s-a accidentat, echipa piteșteană fiind nevoită să joace în finală cu un om în minus, Paliciuc, Borșa și Ciotlăuș neavând practic timp de odihnă.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.