Robert Glinţă, cu steagul Piteştiului, la Tokyo!!

0
0



Înotătorul Robert Glință a dus cu mândrie steagul Piteștiului, la Tokyo, gazda Jocurile Olimpice. Sportivul a trimis fotografia din fața bazinului în care va concura primarului Cristian Gentea. Piteșteanul a început antrenamentele, iar în perioada următoare va lua startul la cea de-a doua sa Olimpiadă.

„Pentru cuvântul ținut, i-am mulțumit, i-am urat succes și, alături de întreg orașul Pitești, îi țin pumnii pentru a cuceri medalia de aur!. Robert, te așteptăm acasă cu cea mai strălucitoare medalie!. Credem în tine, în valoarea și în potențialul tău!” a fost mesajul postat de edil pe pagina sa de facebook.

FC Argeş – UTA, astăzi, de la ora 18.00

FC Argeş va încerca astăzi să obţină prima victorie din această ediţie de campionat. Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi întâlneşte de la ora 18, pe propriul teren, pe UTA.

Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este primul meci din cadrul etapei cu numărul 2 din Casa Liga 1, dar şi primul meci pe care alb-violeţii îl joacă cu spectatori. Ambele echipe nu au reuşit să se impună în prima rundă din acest sezon, piteştenii cedând cu 0+1, în deplasarea din Bănie, cu universitatea Craiova, în timp ce arădenii au remizat, 0+0, în partida de pe propriul teren cu Farul Constanţa. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.