Teste rapide COVID, la stadion, în ziua meciului

0Astăzi, începând cu ora 14.00, la parterul parcării supraetajate din vecinătatea Stadionului Orășenesc Mioveni va funcționa un punct de testare, acreditat, pus la dispoziție de Ambulanța MEDI. Cel de-al doilea punct de testare va fi amplasat, începând cu ora 19.00, în fața Centrului Cultural Mioveni. Costul unui test rapid antigen este de 40 lei. Testul Antigen SARS-CoV-2 este un test non-invaziv, cu sensibilitate mare de detectare a incarcaturii virale, care ofera sansa de a cunoaste rapid, imediat dupa testare, daca o este infectată cu virusul COVID-19.

Această soluție vine în sprijinul spectatorilor care doresc să urmărească pe stadion meciul echipei noastre, având în vedere faptul că intrarea pe stadion este condiționată, conform Ordinului MS/MTS 310/708/2021 de prezentarea unui test RT PCR cu rezultat negativ, a unui test rapid cu rezultat negativ, a dovezii faptului că ați trecut pri boală în ultimele 180 de zile sau dovada vacinului.

Biletelul costă 20 lei

Pentru primul meci acasă din Liga 1, CS Mioveni a scos la vânzare bilete. Acestea costă 20 lei – intrarea generală. Biletele au fost puse în vânzare încă de miercuri, atât la stadion cât și la sediul clubului.

Astăzi, spectatorii își pot procura tichete de acces de la sediul clubului până la ora 16:00 și de la stadion și casele de bilete până la ora începerii partidei. Important de știut, adată cu biletul, spectatorii trebuie să prezinte la intrare un test RT PCR cu rezultat negativ, sau un test rapid cu rezultat negativ, sau dovada faptului că s-a trecut pri boală în ultimele 180 de zile sau dovada vacinului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.