Blănaru se aștepta la tactica Rapidului

0
0



După partida cu Rapid, atacantul Mioveniului Ștefan Blănaru a declarat că se aștepta la modul de joc al adversarului, mai ales după pauză, când conduceau cu 1-0.


“În repriza a doua Rapidul avea 1-0 și s-a mulțumit să stea în propriul teren și să încerce să ne prindă pe contraatac. Ne-am așteptat să joace așa. În prima repriză a fost invers, i-am așteptat noi pe ei să iasă. Cred că trebuia un punct măcar în acest meci, cu ei, pentru că nu sunt încă puși la punct.

Urmează acum meciul cu Sepsi… nicio partidă nu e ușoară. Vrem să arătăm că merităm să jucăm în Liga 1, noi, cei care am promovat echipa. Este de-abia etapa a 2-a și avem atâtea meciuri în față, nu trebuie să ne plafonăm. Cred că putem duce la capăt acest sezon.

Nu cred că e vorba de tracul Ligii I la unii jucători, pentru că dacă ne uităm la primul unsprezece, 7,8 jucători au mai evoluat în Liga 1, deci nu au fost copleșiți. Iar din ce am văzut astăzi mai ales cu suporterii lor, Rapid merită să aibă echipă în Liga 1 și Liga 1 are nevoie de Rapid!” a declarat atacantul Ștefan Blănaru. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.