Denisa Dragomir a câştigat Skyrace Comapedrosa

0
0



Atleta Denisa Dragomir a urcat din nou pe podium la un concurs internațional. Sportiva legitimiată la CSM Pitești- FC Argeș a participat acum câteva zile la o întrecere în Andora și a terminat pe primul loc.


SkyraceComapedrosa este o cursă de 23,8 km cu aproape 2375 m diferenţă de nivel, desfăşurată în Andorra, o ţară aflată între Franţa şi Spania. Sportiva de la CSM Piteşti/FCArgeş, a confirmat astfel perioada bună pe care o parcurge de la reluarea competiţiilor de alergare montană.
Podiumul competiției din Andora a fost completat de franțuzoaica Iris Pessey (Scott Running) și suedeza Lina El Kott (Merrell).

Pe locul 1 și în Italia

În urmă cu două săptămâni, Denisa Dragomir s-a impus și la Pizzo Stella Sky Running, competiție desfășurată în Italia. Câștigarea acestei curse a venit după 2 ani de la precedentul succes în aceeași competitie. Sportiva argeșeană a înregistrat un timp de 4h26’58 , pe un traseu cu o lungime de 34 de kilometri şi o diferenţă de nivel de 2.600 m.

Recordul la feminin datează din 2019 și este de 4h19’48”. Acesta îi aparține sportivei pregătite de Valentin Coroja. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.