Reţinuţi că au bătut un bărbat în trafic!

3



Doi indivizi din Piteşti s-au ales cu dosare penale pentru că l-au bătut pe un bărbat din Dâmboviţa. Incidentul s-a petrecut pe 23 iulie, iar joi, a fost identificat şi al doilea agresor. Cercetările se efectuează de cadrele Biroului de Investigaţii Criminale din Piteşti. 


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 iulie, în urma unui conflict spontan în trafic, cel în cauză, împreună cu un alt bărbat de 45 de ani din Piteşti, l-ar fi lovit pe un bărbat de 28 de ani, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

“După administrarea probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. De asemenea, polițiștii au continuat verificările, iar în cursul zilei de joi, l-au identificat și pe al doilea bărbat, care a fost adus la sediul poliției pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului, să fie dispuse măsurile legale care se impugn”, precizează poliţiştii. B.R.


3 COMENTARII

  1. Masurile preventive inseamna control judiciar si eventual o sanctiune/amenda.
    Nu vor pati nimic babuinii astia doi, si probabil vom avea inca o tragedie ca cea de la Curtea de Arges cu afaceristul omorat in strada.
    Judecatorii sunt interesati doar de procese politice, restul nu-si bat capul, n-au nici o pregatire legata de preventie sociala sau altceva. Incaseaza linistiti cateva zeci de mii de lei pe luna si cam atat.

  2. Acum ceva ani judecatorii aveau ca posibilitati ori eliberarea din arest preventiv dupa 24 ore (ceea ce se intampla in 99% din cazuri) ori arest preventiv pe maxim 30 de zile.

    De cativa ani parlamentarii nostri se pare ca au legiferat masura controlului judiciar special pentru ca judecatorii sa aiba ceva cu care aparent sa ii puna la respect pe astfel de babuni.

    Din punct de vedere legal babuinii au prezumtia de nevinovatie pana cand un proces lung, cu recurs cu tot, ii va condamnda vreodata la plata unei amenzi… sau cine stie daca la pedeapsa cu inchisoare, dar cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.