Răniţi de un motociclist!

0
0



Miercuri seara, în comuna Poienarii de Muscel s-a produs un accident în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Implicate au fost un autoturism, un motociclist și un pieton. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfăşurat cercetările. 


Din primele verificări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Poienarii de Muscel, care conducea o motocicletă pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Poienari spre sat Jugur, în condiții care vor fi stabilite in urma cercetărilor, a lovit un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, care însoțea o turmă de animale ce se deplasa pe drumul public.

În urma impactului cu pietonul, motociclistul a căzut, fiind proiectat într-un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Tatăl său a decedat tot în accident de motocicletă

Motociclistul de 19 ani este fiul unui motociclist care a decedat tot într-un accident, pe şoseaua de centură a municipiului Câmpulung. Tatăl tânărului a fost lovit de o maşină care ieşea din incinta unei societăţi comerciale. Impacutl a fost deosebit de violent, bărbatul a decedat pe loc. În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului și a însoțitorul turmei de animale, care au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.