CSM Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Viteză!

0
0



Acum câteva zile, pe lacul Bascov-Budeasa, s-a desfăşurat Campionatului Naţional de Viteză pentru juniori I, competiţie la care au participat cele mai bune cluburi din ţară.


La această întrecere, CSM Piteşti a obţinut locul al doilea în ierarhia pe cluburi. De la clubul din Ştrand s-au evidenţiat fraţii Adrian şi Victor Stepan, aceştia obţinând titlurile de campioni naționali la Canoe 2 pe distanţele de 500m şi 1.000m . De asemenea, la Canoe 1 pe distanţa de 500 m, bronzul i-a revenit lui Victor Stepan, iar în aceeaşi probă, dar pe o distanţă mai scurtă, 200 m, pe locul 3 s-a clasat Adrian Stepan. Juniorii I de la clubul din Ştrand sunt pregătiţi de antrenorul Gheorghe Din, coordonatorul lotului naţional de canoe-juniori.

Medalii la cadeţi şi juniori II

Rezultatele sportivilor argeşeni la CN de Viteză rezervat juniorilor I au venit la doar câteva zile distanţă de finala CN de Viteză revervată juniorilor II şi cadeţilor.

La concursul desfăşurat tot pe lacul Bascov-Budeasa, CSM Piteşti a obţinut 3 medalii de aur, 2 de argint şi 1 de bronz. Aurul a fost câştigat de Mihail Furdui, la kaiac 1, pe distanţele de 200 m şi 1.000 m, şi de Ştefan Costache la canoe 1 pe distanţa de 1.000 m. Medaliile de argint au fost obţinute de Mihail Furdui, la kaiac 1 pe distanţa de 200 m precum şi Ştefan Costache – Alexandru Cîrje, la canoe 2, pe distanţa de 1.000 m. Bronzul a fost cîştigat de Ştefan Costache, la canoe 1, pe distanţa de 200 m. Cadeţii şi juniorii II de la CSM Piteşti sunt pregătiţi de antrenorii Alexandru Din şi Agoston Siposs. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.