Accident de muncă la Muzeul Câmpulung

0
0



Marţi, la 112 s-a anunţat că la Muzeul din Câmpulung s-a produs un accident, un bărbat ar fi căzut de la înălţime şi are nevoie de asistenţă medical. Imediat la faţa locului s-au deplasat cadrele Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu echipajul SMURD. Cadrele medicale au stabilit că bărbatul de 35 de ani, care lucre la circa 5 metri la înălţime, era căzut, scara pe care se afla la înălţime a alunecat pe mozaic. 


La faţa locului au venit şi polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. În urma intervenției, s-a constatat că Viorel C. de 35 de ani, din Câmpulung, angajat ca electrician al unei societăți prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a căzut de la înălţime, şi a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului cu diagnostic de fractură deschisă la membrul superior drept şi leziuni la membrul inferior stâng.

“Un bărbat de 35 de ani, care a căzut de pe o scară de la o înălțime de aproximativ 4-5 m și a suferit mai multe răni la membrul superior drept și membrul inferior stâng. În urma îngrijirilor medicale de la faţa locului, echipajul SMURD l-a transportat la spitalul din municipiu”, transmit pompierii. “Bărbatul făcea lucrări la înălţime, era urcat pe scară. Nu ştiu cum, dar scara a alunecat pe mozaic, iar bărbatul a căzut. S-a lovit la mâna dreaptă, ca a vrut să se sprijine.”, a precizat directorul Muzeului din Câmpulung, Alexandru Oprea. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au demarat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit rănirea persoanei, în cauză fiind sesizați și reprezentanții I.T.M. Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.