Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Am avut o sansa ca natiune in 2018 la referendumul pentru familia normala
  si am ratat-o.

  In viitor, daca vreun partid va mai avea curajul sa lanseze un referendum pe astfel de teme,
  presa europeana ne va face cu ou si cu otet, precum procedeaza acum cu Ungaria si cu Polonia. Si presa noastra participa la linsajul mediatic al lui Viktor Orban…

  Acesta a fost motivul iesirii Marii Britanii din UE:
  faptul ca hotarari luate de Comisia Europeana la Bruxelles sunt impuse apoi tuturor tarilor membre, fara a fi votate in parlamentele nationale (la vremea Brexitului era vorba de stabilirea unor cote obligatorii de imigranti ilegali sirieni pentru fiecare tara).

  P.S.
  Din subtext transpare mesajul ca PSD si mai ales Liviu Dragnea ar fi cei care mai tin la suveranitatea Romaniei, in timp ce dreapta politica e total aservita.

 2. 2

  Anonim

  Absolut corect +Groaznic: „…Problema cea mai gravă este că suntem un popor distrus moral, asupra căruia s-a acționat câteva decenii după un plan științific. Nu a fost de ajuns să ni se ia totul, pentru a ajunge o națiune săracă, a fost nevoie să rămânem fără demnitate și curaj pentru ca niciodată să nu ne mai putem aduna, să nu mai ridicăm capul în veci….”

 3. 3

  Boni

  Ce-ar mai fi de spus? Mai nimic. Autorul a descris cu fidelitate ,,starea națiunii”. Aș fi vrut să scriu că ,,vom fi ce-am fost și mai mult decât atât” (Petru Rareș). N-am putut, speranța abia dacă mai pâlpâie în condițiile în care românii nu mai sunt stejari, unii au ajuns trestii, alții, cu coloană vertebrală de râme.
  P.S. O iubesc de nu mai pot pe Ciordotilde Harmandea. Este ceea ce au ales și poate ce merită ,,elita”. Multora nu le mai ajungi cu prăjina la nas, se laudă că sunt bucureșteni, cu locuința la 50 de km în spatele gării sau la Halta Cățelu. Dar și pe ei îi iubesc, mai ales pentru că au avut gusturi alese: Crin Halaicu, Viorel Lis, Vanghelie (primari de ,,coloratură”), Băsescu, Oprescu (primari disprețuitori de ,,populime”), Pandelica de Voluntari, etc.

  1. 3.1

   Stiutor de treburi

   Inteleg ca bucurestenii au fost foarte inspirati cu alegerea Gabrielei Firea, iar sincopele sistemului de termoficare din mandatul ei sunt datorate „grelei mosteniri” primite de la cei de mai sus…

   Daca tot am deviat discutia tin sa apreciez, fara ironie, deciziile strategice luate de pe vremea lui Pendiuc in Pitesti:
   – prin anii 2000 (daca imi aduc aminte bine) s-au inlocuit conductele de gaze ceausiste cu cele capitaliste din material negru (nu cunosc denumirea tehnica) si intuiesc ca s-a si marit capacitatea de distributie a gazelor. In Bucuresti ultimii primari ne spun ca reteaua de gaze nu suporta un consum crescut pentru a permite debransarile in masa, dar nici nu fac nimic pentru asta…
   – tot prin acei ani s-au inlocuit conductele de apa calda de la PT-uri la blocuri, reducandu-se pierderile
   – apoi prin anii 2010 s-au inchis pe rand CET-urile (Prundu, apoi Gavana) si PT-urile s-au transformat in CT-uri (centrale termice de cartier)

   Astfel cine a dorit sa se debranseze a avut gaze la dispozitie, iar cine a dorit sa ramana in sistem nu a mai avut de suportat intreruperi de apa calda datorate avariilor pe circuitul primar (zeci de km de conducte de la CET la PT) si nici acele perioade de „revizii” din timpul verii cand se oprea apa calda cateva saptamani.

   Politicianul Pendiuc a semnalizat „stanga” si a facut „dreapta” in problema termoficarii, creand conditiile pentru determoficarea Pitestiului intr-un viitor mai indepartat, dar si pentru reducerea anuala a sumelor alocate subventionarii gigacaloriei.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .