A murit medicul Silvia Bilous

1
1



Pierdere grea pentru lumea medicală din judeţul nostru! Medicul dermatolog Silviu Bilous a încetat din viaţă, în urma unei afecţiuni necruţătoare. A murit în Franţa, iar trupul neînsufleţit va fi adus în ţară zilele acestea, urmând să fie depus, joi, la capela Mănăstirii Brătienilor din Ștefănești. Familia şi prietenii acesteia sunt împietriţi de durere.


best day-date replica Vestea cumplită a morţii medicului Silvia Bilous a venit ieri, ca o lovitură! După o luptă grea cu o boala cumplită și numeroase complicații medicale acesta a încetat din viaţă la un spital din Franţa. Silvia Bilous a fost diagnosticată în urmă mai mulţi ani şi a urmat un tratament de lungă durată. Acum 3 ani, a  fost spusă unor intervenţii chirurgicale şi toată lumea credea ca a fost salvată. Din nefericire însă, au apărut complicaţii cărora trupul firav nu le-a mai putut face faţă.

A decedat în Franța

„ Sufletul mă doare de fata asta, am iubit-o mai mult mai mult decât pe băiatul meu. Doamne ce pierdere! Plâng şi plâng şi nu mai pot!” ne-a spus ieri, printre suspine, creatoarea de modă Gina Bilous despre nora sa. Starea Silviei Bilous s-a agravat iar în urmă cu trei săptămâni a plecat în Franţa, punându-şi toate speranţele în medicul francez care o mai salvase o dată. Din nefericire însă, a pierdut lupta cu bola şi a decedat. Trupul neînsufleţit urmează a fi repatriat, familia demarând formalităţile necesare. De Crăciun Silvia Bilous ar fi împlinit 55 de ani. Soțul acesteia este un cunoscut medic stomatolog, cei doi având împreună o fiică.

Suflet generos, sensibil…

„Distinsa medic dermatolog Dr. Silvia Bilous, apreciată în lumea medicală piteșteană și nu numai, a trecut în neființă după o îndelungată luptă cu o boală nemiloasă. Un medic și o femeie deosebită, cu suflet extrem de generos, sensibil și delicat, care împărtășea cu plăcere celor din jur multe lucruri din vasta sa cunoaștere medicală cu sfaturi neprețuite. Nu găsesc cuvinte doar că o să-mi lipsiți enorm!!!”, este mesajul transmis de o prietenă pe un cont de socializare.

Va fi înmormântată vineri

Fiica medicului Silvia Bilous, Dana Bilous a anunţat cu privire la funeralii: „ Trupul neînsufleţit al mamei mele va fi depus în cadrul Mănăstirii Brătienilor din oraşul Ştefăneşti, începând cu joi 12 august, ora 10,00. Ulterior, ceremonia funerară, va avea loc în data de vineri 13 august, ora 12,00, în acelaşi loc”. M.Sandu.

Scumpa noastră, Silvia Bilous, a plecat într-o lume mai bună. Sufletul ei bun a urcat la cer aducând în inimile noastre o durere sfâşietoare. A lăsat în urmă un gol imens pe care nu-l va putea umple nimic. Lacrimile noastre vor curge necontenit, iar amintirea ta va fi veşnic cu noi, draga noastră! Drum lin spre eternitate şi de acolo să veghezi mereu asupra noastră! Dumnezeu să te ia în paza Sa! Gina Bilous


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.