Piteşteancă acuzată de escrocherii la Paris!

0



Poliţiştii francezi au emis, în luna iulie, un mandat european de arestare pe numele unei piteştence, în vârstă de 34 de ani. Aceasta este acuzată de primire de bunuri provenite din furt, escrocherie și tentativă de escrocherie, fapte comise la Paris. Femeia a fost ridicată de poliţişti fiind reţinută. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de arestare preventivă, urmând să fie extrădată.


„Poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș – Biroul Urmăriri, împreună cu politiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, au depistat și reținut o femeie, de 34 de ani, din Pitești, urmărită la nivel internaţional în baza unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Franța.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanţei, pentru parcurgerea procedurii de predare”, a transmis IPJ Argeş. Pe numele lui Ioana Luiza F., de 34 de ani, exista un mandatului european emis la 20 iulie 2021 de către autorităţile judiciare din Franţa, respectiv, procuror al Republicii de pe lângă Tribunalul Judiciar din Paris.

Este acuzată de comiterea a trei infracţiuni: primire de bunuri provenite din furt, escrocherie și tentativă de escrocherie.
Se spune că aceasta a folosit carduri, despre care ştia că sunt furate, pentru a face cumpărături din mai multe magazine.

După ce achiziţiona cât de mult putea, le arunca. Femeia a fost prezentată instanţei Curţii de Apel Piteşti care a admis cererea, piteşteanca fiind arestată preventiv 30 de zile. Urmează să fie extrădată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.