Pompieri argeșeni, intervin în iadul din Grecia!

0
0



Presa elenă i-a felicitat pe pompierii români care intervin pentru stingerea incendiilor cu care Grecia se confruntă de câteva zile.  Jurnaliștii scriu despre eroii noștri că sunt rapizi, bine organizați și au reflexe uimitoare. Reamintim cititorilor că 11 pompieri argeșeni au plecat, în urmă cu câteva zile, să se alăture echipajelor de salvare. Aceștia intervin în insula Evia! 


Pompierii români sunt în cea de a patra zi de luptă cu flăcările în Grecia, alături de pompierii eleni și cei din alte state europene. În misiune, pe teritoriul Greciei, sunt și 11 pompieri argeșeni cu o autospecială de acces în zone greu accesibile și stins incendii la fondul forestier, care acționează pentru stingerea focarelor, împiedicând flăcările să se extindă spre așezările umane din apropierea pădurii.

Sunt 5 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și 5 de la Detașamentul de Pompieri Pitești, plus un ofițer de la sediul ISU Argeș. Autospeciala cu ajutorul căreia acționează, este cea intrată în dotarea pompierilor argeșeni anul acesta prin programul Viziune 2020, și care a fost repartizată la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Pompierii argeșeni intervin în insula Evia, iar presa elenă i-a descris ca fiind „ de pe altă planetă”, precizând că sunt rapizi, bine organizaţi şi au reflexe uimitoare. Îi felicităm şi noi pe eroii argeşeni şi le transmitem să se întoarcă acasă cu bine! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.