Promiteau anvelopare şi dipăreau cu banii!

0



Doi piteşteni riscă să ajungă la închisoare, fiind acuzaţi de înşelăciune. Bărbaţii de 42 de ani, respectiv 54 de ani, încheiau contracte cu asociaţii de proprietari pentru reabilitarea unor blocuri. Încasau avansul, după care dispăreau cu banii. Pe numele lor au fost depuse 5 plângeri.


Dosarul a fost instrumentat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, fiind trimis ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de trimitere în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019-2021, doi bărbați, de 42, respectiv 54 de ani, ambii din Pitești, ar fi contractat mai multe lucrări de reabilitare termică a unor blocuri și ar fi încasat avansurile, fără să mai execute lucrările.

Prejudiciul total este în valoare de aproximativ 15.000 de lei, acesta fiind parțial recuperat pe parcursul cercetărilor”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

Pe numele lui Gabriel C., de 42 de ani şi al lui Anton P. de 54 de ani au fost depuse 5 plângeri penale de la reprezentanţii unor asociaţii de proprietari din Piteşti.

În timpul cercetărilor suspecţii au înapoiat banii la trei dintre asociaţii şi plângerile au fost retrase, rămânând numai două plângeri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bărbaţii riscă pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.