CS Mioveni joacă luni cu Dinamo

0
0



Dacă etapa trecută CS Mioveni a fost printre echipele care au deschis etapa a 4-a a Ligii I, acum echipa antrenată de Alexandru Pelici va închide runda a 5-a.


Galben-verzii vor evolua luni seară, de la 21:30 în Ștefan cel Mare cu Dinamo, acesta fiind ultimul joc al etapei. Argeșenii au acumulat în clasament doar 3 puncte, în urma victoriei cu 2-1 de la Sepsi Sf Gheorghe, însă de la celelalte trei partide pierdute meritau mai mult, atât la Mediaș unde au dominat, atât cu Rapid unde a avut primele și cele mai mari ocazii și cu CFR unde a primit gol din off-side și i-a fost refuzat un penalty.

De partea cealaltă, Dinamo se află într-o situație financiară dificilă, cu datorii la jucători și cu o atmosferă tensionată în vestiar din această cauză, dar cu toate aceastea, cu ultimele puteri, bucureștenii au reușit să câștige două partide, cu FC Voluntari 3-2 și cu Academica Clinceni 3-1 ambele pe propriul teren, pierzând să la limită, cu 1-0 la Craiova și Chindia. Revenind la etapa a 5-a, aceasta va fi deschisă vineri de meciurile FC Voluntari – Academica Clinceni și CFR Cluj – Farul, va continua sâmbătă cu jocurile FC U Craiova – Chindia, UTA – U Craiova, apoi duminică cu întâlnirile Sepsi – FC Argeș, Rapid – FCSB și se va încheia luni cu partidele Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani și Dinamo – CS Mioveni. Orele de disputare ale meciurilor sunt cele clasice, primul joc al zilei la 18:30, al doilea la 21:30. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.