CSU Piteşti, vicecampioană naţională la baschet 3×3!

1



În perioada 6-8 august, Liga Națională de Baschet a programat ultimele trei turnee din cadrul Campionatului Național de Baschet 3×3. CSU Pitești, echipă pregătită de antrenorul Narcis Șufariu, a jucat semifinala în turneul de vineri, a câștigat sâmbătă și a jucat finala duminică.


Echipa argeşeană i-a avut în componenţă pe Radu Paliciuc, Marius Ciotlăuș, Alexandru Neguț și Cezar Stănescu. Lupta pentru titlu în acest an s-a dat între CSU Pitești, Știința Elite și Athletic Neptun Constanța, care a avut înscrise în competiţie două echipe.

În turneele cu numerele 3, 4 și 5, cele trei echipe au fost prezente mereu în semifinale și doar forma fizică şi inspirația de moment a jucătorilor a făcut ca una dintre ele să câștige. Piteştenii au câştigat sâmbătă cu 18-16 partida cu Athletic 2 Neptun Constanța, însă duminică marinarii și-au luat revanșa în finală, învingând cu scorul de 17-12. Din cele cinci turnee disputate până acum, CSU Pitești a câștigat două, a jucat o finală și a ajuns de două ori în semifinale.

În clasamentul general, CSU Piteşti a ocupat locul secund, după Athletic 2 Neptun Constanța. Poziţia a treia a podiumului naţional a fost ocupată de Ştiinta Elite Bucureşti. La categoria „18 ani băieți”, CSU Pitești și Amicii Pitești au ocupat de fiecare dată locurile 2 și 3, fiind depășite în toate cele trei turnee de către formația Poli CSSU Stomart Iași. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.