La 74 de ani, trimisă în judecată! 

0
0



Un caz incredibil a intrat în atenţia oamenilor legii de la Secţia 4 Poliţie Piteşti, care au întocmit dosar penal pe numele unei femei în vârstă de 74 de ani. Acesta şi-a renegat fiica şi întocmind documente false a trecut toată averea fiului său. Ca să poată duce la îndeplinire planul perfid, a convins o cunoştinţă de aceeaşi vârstă să mintă în faţa unui notar. Când a aflat, fiica a dat totul în vileag! Citiţi în continuare povestea incredibilă.


În anul 2014, N.D., o piteşteancă, acum, în vârstă de 74 de ani, a hotărât să nu-şi împartă averea la cei doi copii, pe care îi avea, o fată şi un băiat şi să-i dea totul fiului, în vârstă atunci, de 43 de ani.

Femeia a plănuit totul şi atunci când a mers la notar să facă dezbaterea succesiunii, în urma decesului soţului, s-a dus numai cu fiul. În faţa notarului care autentifica actul, a susţinut că are un singur copil, ascunzând existenţa fiicei sale. Mai mult, ca să fie credibilă, a dus cu ea o cunoştinţă, pe T.A. o femeie în vârstă, acum, de 73 de ani, care a declarat în faţa notarului că, într-adevăr, N.D. (cea care  făcea succesiunea) are un sigur copil. În urma declaraţiilor mincinoase, notarul public a eliberat certificatul de moştenitor pe numele fiului.

 A primit despăgubiri de la ANRP

După de a obţinut documentul, fiul a intrat în posesia unui teren la Bradu, într-o zonă bine cotată. Cum o parte din teren este situat într-o zonă industrială şi nu putea fi restituit în natură, noul proprietar a demarat procedurile şi a obţinut, de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, despăgubiri, spun anchetatorii, în valoare de aproximativ 90.000 lei.

Mai mult, bărbatul a solicitat şi a primit autorizaţie de construirea unei case pe un alt teren. În anul 2017 fiica a aflat despre fapta incalificabilă şi a făcut plângere împotriva fratelui şi a mamei sale. Oamenii legii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au demarat cercetările şi au descoperit falsurile. Au întocmit dosar penal pe numele celor trei implicaţi: mama, fiul şi martora mincinoasă.

Fiul a murit!

Aceştia au fost anchetaţi sub acuzaţia de fals în declarații, uzul de fals, participație improprie la falsul intelectual și mărturie mincinoasă. Fiica a cerut anularea certificatului de moştenitor. În timpul cercetărilor, s-a petrecut o nenorocire.

Fiul moştenitor, a murit la vârsta de 50 de ani! Astfel, în dosar au rămas ca inculpate mama şi prietena acesteia.

Cercetările au fost finalizate iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă vor fi găsite vinovate cele două femei riscă pedepse cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani, sau amendă. Indiferent de pedeapsa pe care i-o va da instanţa mamei, nu poate fi mai crudă faţă de cea pe care a primit-o de la soartă şi anume, aceea de a-şi înmormânta fiul căruia îi dăduse toată averea. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.