Bolnav cu capul, vrea eliberare din spital!

0



Un piteştean, devenit celebru după ce a ameninţat cu moartea şi a hărţuit pe generalul Pavel Abraham, pe avocata Crina Radu şi pe moderatorul Mihai Gâdea, vrea să fie externat. Acesta se află la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, judeţul Timiş, în urma unor sentinţe judecătoreşti. Bărbatul a depus o cererea la Judecătoria Piteşti prin care cere ridicarea internării provizorii.


George Romulus G. a fost condamnat, pe 1 iulie 2015, la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, după ce a fost trimis în judecată pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare. Bărbatul, care între timp se mutase din Pitești, la Brașov, a fost acuzat că i-a ameninţat pe avocatul lui Bercea, Pavel Abraham şi pe prezentatorul TV Mihai Gâdea, pe motiv că sunt de partea lui Bercea Mondial în dosarul în care Mircea Băsescu era acuzat că a luat mită. Pe numele lui George Romulus G., la Poliţia Braşov au fost depuse plângerile a cinci persoane: Pavel Abraham, Crina Radu şi alte trei femei.
În ceea ce-l priveşte pe Abraham, acesta a declarat că a fost sunat în repetate rânduri de pe un număr necunoscut, iar într-un final a hotărât să răspundă.
Bărbatul care era la celălalt fir l-a ameninţat cu moartea din cauză că a decis să îl apere pe Bercea Mondial în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat că a luat mită şi i-a transmis următorul mesaj: „Tu şi cu Gâdea o să plătiţi cu viaţa!”. Hărţuită cu telefoane a fost şi avocata Elodiei, Crina Radu. Aceasta a declarat procurorilor că a fost sunată în repetate rânduri de un bărbat care o ameninţa cu violul şi chiar cu moartea dacă nu se va duce la o televiziune publică şi va spune că ea a inventat toate acuzaţiile împotriva fostului poliţist Cristian Cioacă.
Prima victimă a bărbatului, în 2012, a fost o fostă iubită, care a depus plângere pentru loviri şi alte violenţe.După condamnarea de la Braşov a executat pedeapsa.
După ce a ieşit din închisoare bărbatul nu s/a cumințit. Asta a dus la alte două sentinţe, una emisă de Curtea de Apel Piteşti în anul 2018, cealaltă în martie de Curtea de Apel Braşov prin care a fost internat la la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, judeţul Timiş. „..dispune internarea medicală a numitului G. George Romulus, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, după cum se precizează în sentinţa dată de judecătorii braşoveni.
În decembrie 2021, bărbatul a depus la Judecătoria Piteşti o solicitare prin care cere ridicarea internării provizorii. Judecătorii au cerut să fie depusă la dosar o expertiză efectuată la mijlocul lunii decembrie anul trecut, de Institutul de Medicină Legală Timiş.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.