Vicecampionul balcanic la Mountain Bike XCO este piteștean

0
0



De curând s-a desfășurat în Bosnia Hertegovina, la Bihac, Campionatul Balcanic de Mountain Bike Cross Country Olimpic (XCO), sport olimpic.


Pintre cele 6 țări prezente și peste 100 de sportive, s-au numărat și 13 români, care au făcut parte din delegația țării noastre. Cea mai importantă performanță a lotului nostru a fost obținută de piteșteanul Antonio Văcărescu (17 ani), acesta ieșind vicecampion balcanic la juniori.

Rezultatul obținut de ciclistul piteștean nu este singura din cariera sa, Antonio fiind anul trecut vicecampion national la cadeți la XCO, în timp ce anul acesta a câștigat Cupa Românei – Traiada MTB Păltiniș, dar și locul 1 la Vidraru MTB, locul 1 la Topoloveni Summer Tour și locul 2 la contratimp și locul 3 la fond la Ziridava Road Race – Arad.

La Olimpiada de la Tokyo România a fost reprezentată la XCO de Vlad Dascălu, care este campionat European și national, acesta ocupând la JO locul 7.
Rezultatele obținute de români la Campionatul Balcanic de XCO din Bihac, Bosnia Herzegovina, sunt consideratet a fi extraordinare pentru țara noastră.

Astfel, în afară de Antonio Văcărescu care este vicecampion balcanic la categoria Juniori, celelalte rezultate au fost: # Campion balcanic la categoria Elite: Ede Molnar # Campion balcanic la categoria U23: Patrick Pescaru # Vicecampion la categoria U23: Razvan Grec # Locul 3 la categoria Juniori: Rareș Hogas # Locul 2 la categoria Cadeți: Hozat Elias .S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.