Pericolul pândeşte pe şosele!

0



După un weekend în care au avut loc, nu mai puţin de trei accidente mortale, ieri seria evenimentelor rutiere a continuat, în urma coliziunilor rezultând mai multe victime care au fost transportate la spital. Accidentele au avut loc ca urmare a nerespectării regulilor rutiere.  O maşină a ars complet în urma impactului,  pe A1 un TIR a luat foc în timpul mersului şi un alt autoturism a luat foc la compartimentul motor tot în urma unui accident, petrecut pe strada Serelor din Bascov.  


Accident cu patru maşini, la Drăganu


Ieri în comuna Drăganu, un şofer grăbit a provocat un accident în urma căruia au fost avariate patru maşini. Una dintre ele a luat foc şi a fost distrusă complet. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.


La faţa locului au mers poliţiştii Serviciului Rutier Argeş care au stabilit că şoferul unui Volkswagen Tiguan a depăşit coloana, pe linie continuă, provocând dezastru pe şosea. Acesta a lovit trei maşini care circulau din sensul opus.

Viorel F de 38 de ani din Timişoara, şoferul Volkswagenului a acroşat o Skoda condusă de Ionuţ S., de 28 de ani, din Târgovişte, rupându-i oglinda retrovizoare, a izbit în plin un  Grand Vitara Suzuki, la volanul căruia era Nicolae V., de 63 de ani, din Arad şi s-a oprit într-o autoutilitară, condusă de Martin K, de 29 de ani, din Republica Slovacia. În urma coliziunii în lanţ. Suzuki a fost proiectat în şanţ autovehiculul luând foc. Din fericire, şoferul şi soţia cestuia, în vârstă de 60 de ani, au reuşit să iasă repede.

Fiica şoferului vinovat a fost rănită

Traficul a fost blocat în urma teribilului accident. Pompierii nu au reuşit să salveze autovehiculul, dar au evitat o nenorocire. „În urma evenimentului un autoturism a luat foc, iar incendiu s-a manifestat generalizat și s-a extins la vegetația uscată din apropiere. Din fericire, incendiul de vegetație uscată a fost ținut sub control de către participanții la trafic și nu s-a extins la o sondă și o stație peco din zonă” anunţau reprezentanţii ISU Argeş.

Pasagera din Suzuki şi fetiţa în vârstă de 9 ani, a şoferului vinovat au fost transportate la spital, fiind rănite uşor. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.